02 June 2011

Cases CLOSED!!!! adinda evans...aka...daten milano

eLLoooOOOwww uOOLLLzzz.....huhuhuuh.....
Alhamdullilah~~~~

nampaknya kes adik kita ni...Adinda Milano terttutup jugak..ni pd firasat aku shaja laaa...page dy..owner by her..da dihilangkan semua wallpost mereka2 yg memaki hamun n mengutuk adik ni haaa,,,aduaiiii.,,,,mcm2 daaa...ni prove yg menyatakn bahwa dy mungkin sedar akan kesalahn yg dy da wat....huhuhuhhu....ahamdullilah...try usha link ni..

http://www.facebook.com/#!/pages/Adinda-Milano-Evans/193577854008360

but likes maintain....7217 peoples yg concern ttg dy..huhuhuhu....termasukk aqu jugakkzzz...hehe

and bloggie dy lakkkkss.......huuuuu....fuuuuuhhhh~~~~~~~~~~~~~~~!!!!

http://milanomonstaa.blogspot.com/

followerrr adik ni mencecah 1249 peoples yg sememangnya concern pd dy termasuk aqu!! hahahahahaa

well3......akhirnya...diam gak suma yg bercakap ha dy..mungkin tyem ni kat twitter still non-stop talking about her....huhuhuhuu...yg aqu kunun2nya pasti.....she's been raped by a guy name teetttttt.......n dat guy was in jail ryte now~~~~.....sejauhmna pun kebenaran itu....aqu pn ta pasti,,bt ap yg aqu sukeww....sumerr yg ktuk2 dy mungkin daa terdiam skunk sbb mnyesal kutuk2 adik ni kaw2...sbb mungkin itu bkn slh dy but dy terpaksa.....

the end about "ADINDA MILANO EVANS"...... ;)

xoxoxo

No comments:

Post a Comment

bedal jew apew2 labu,,labi pun nak usha gak nieyh...hoho