13 October 2013

BACKSTABBERS: ex-bestfriends at KPTM KL.

first2 aku nak tulis adalah ayat2 kasar yang boleh dijadikan puisi untuk surat cinta korang dan boyfriend korang sekarang

well...you guys memang dah buat TAHIK dgn aku sekarang

dripada semester satu, ade je budak carik pasal ngan aku..
sorang budak dpd negeri yang aku tak ank sebut kat sini
budak tu sumpah kepala butui dia buat tahik ngan aku
sumpah aku memang mengalami pendarahan hidung lah kalau aku bergaduh tangan dgn dia
sebab dia memang memiliki tahap kesialan yang melampaui batasan waktu
katanya.....
dia bukan shja tidak digemari oleh aku malah tidak juga digemari ramai di Malaysia kini
Malaysia masa depan wallahualam

ok
aku skrang bukan nak ckp hal budak yg semester 1 tuh
kali ni aku nak cakap sal budak yang duduk bersama dgn aku drpd semester 1 sampai lah semester 4

aku mewakili nama diorg Katik and Katak
ok

aku sgt lah rapat dgn Katik dan Katak ni
hari2
setiap hari sentiasa bersama
tak dewlah setiap hari
most of the times lah kan
means bertiga

honestly
aku lagi rapat dgn Katak lah
aku ni bukan peminat Katak sebenarnya
tapi memandangkan Katak ni mmg rapat dgn aku (istilah nya berpura2 rapat yerrr)
soo
aku terima jelah ceritanya

so
si Katak ni sememangnya aku PERNAH syg lah
uisshhh
ko dah tak layak nak dpt syg dpd aku Katak oiiii
HAHAHAHAHAHA

menagis kat bahu aku
mengadu dgn aku
menggila bagai
meroyan
meraung
membodohkan diri dgn jantan ntah dtg drpd mana ntah
membangangkan diri sbb cinta bodah sial kimak ko tuh
menjadikan maruah wanita tuh bawah tapak kaki jantan2 yg ko suka tuh kan????

bercinta???
eh ko paham ke apa bende cinta ni????
yg ko tahu menggila meroyan
membanggakan sgt ngan cinta hati ko yerr katak
blablabla

aku takkan ckp jantan tuh bodoh
aku akan ckp ko yang bodoh
sbb ko yg bagy free cintan cintun ko yg hingusan tuh kat jantan2 yg ko gilakan

ehhh....
aku dh pesan byk kali
cari LELAKI
bukan jantan
Katak bingai

bila katak ni mengadu mcm2 kat aku
aku jd sebak
kenapalah ko ni bodoh sgt eak????
umur baru stahun jagung
tp gatal nak menikah bagai
ehhh...diploma pun ko tak settle lagi
mimpi sampai kemana hala ntah
gatai jugak puki ko tuh nak bermanja-manjaan dgn jantan kan
skg ni dah bertudung litup
tutup aurat bagai
ajak g lepak kat club ngan aku terus decline
saje nk bgy bukak skit mata tu
ko DECLINE? and aku totally RESPECT keputusan ko katak

then
mandi swimming pool pun tak nak sbb tutup aurat dh
bertaubat dh ke kaw?????? oh my god!
seriously????
ok
aku akan ckp
alhamdulillah

tp!
weyhh....!
lau dh berubah buat cara berubah yg betul2 bahhh
ni mengongkek ngan jantan mana ntah????!!!!
geli aku tahu tak
HILANG RESPECT AKU KAT KAW

aku jd gay mcm ni pun
AT LEAST aku crystal clear dgn diri aku kpd ko
tp ko???????
semua benda aku dah terbukti cerita aku dgn ko
ko kenal aku siapa kan?????
main sembur kalau tak suka
sbb ko tu aku anggap sahabat aku
biarlah lain umur pun kan???
itu aku

lagi satu
tudung litup
baju labuh
tutup tetek kaw
tutp buntut kaw
tp
puki terbukak!!!!

sal persahabatan pulak
weyhhh
rumah aku kat Subang je kot
dpd Ampang tak sampai 5jam ko balik kampung kot
20minit jek
aku tolong ko jaga motor bagai
aku tak mintak balas lah weyh
punyalah aku concern takut moto kaw kena curik
sanggup dtg dpd Subang amek moto ko
redah hujan lebat
aku sendiri yg redah lah bodoh!!!!
ko plak boleh wassap aku
kata tak nak amek moto
sbb jauh
sbb tak berani jln malam
sbb ssh

aku nages ok time wassap tuh!
ko ade amek tahu kew???
aku nages pun sbb
aku kurang cerdik dlm memilih SAHABAT jugak lah

lansung ta de effort
itu dinamakan KAWAN? SAHABAT???
weyh
ko RACUN lahhh!!!
ko TOXIC
ko bahan buangan
sbb tu aku panggil ko katak ok???!!!!

kemain jauh yerr Subang ni
ok lets say lah
aku terima alasan ko
yewlah
rumah aku jauuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sgt kan

tup tap
aku terbaca pulak post twitter
FB ko katak
katanya nak sgt
rindu
kenangan lama
#throwback
nak sgt jumpa jantan2 ko tuh

semata2 nak jumpa boyfriend?
boleh pulak katak ni 
ke Port Dickson???? SANGGUP??!
ke Rawang????? SANGGUP???
ke Shah Alam?????? SANGGUPPPP BEB???!!!!

weyh
lau ko sesak nafas
nak mampus kat rumah
sape yg tolong ko g spital?
jaga ko?
ko ssh nak study?
petua sape bagy?
lambat g class
naik keta
sape hantar?????

ade pakwe ko dpd rawang shah alam PD tu dtg buat semua tu utk ko????
ade kew?????

and
fyi Shah Alam tu sbelah Subang je
MORON

soo...nampak sgtlah yg hati ko tu penuh dgn dusta nestapa lah babi!
ehhhh
aku marah betul niehhh!!!!

aku jaga ko
aku baik dgn ko
mcm adik2 aku dh aku jaga
boleh bgi alasan mcm tuh???
Subang jauhlah,ssh lah,,takutlah...blablablabla

stop it
you are just a FUCKING BULL-SHIT's person i've ever met
im not sorry for this time
its just true enough
after 4semester baru ko tunjuk perangai sebenar ko kan katak????
how stupid i am to be a friend, was a friend of yours katak
im not a good friend but aku cuba
tapi kaw??????
blah lah
tak payah tunggu masa2 yg baik utk tegur n cakap ngan aku lagi
aku meluat menyampah dan fed-up

sambung sal katik lak

nak jd cerita
aku mmg tak rpat dgn si katik
sbb katik ni mcm batu haramjadah betul
keras nauzubillah!!!
mcm patung pun ada
otak bijak tp perangai mcm ko nak duduk dlm dunia yg penuh dgn robot dan ko jek yg rule the world
maksud aku ko nak hidup
yg org lain mmg salah dimata ko

ehh
wlpun kan katik
aku tulis sal ko ni kan katik
lau ko baca ni lah
mcm salah je kan aku nya andaian
mcm salah je telahan aku sal perangai ko kan? kan? kan?

itu adalah kerana
AKU MMG TAK PERNAH KENAL DIRI KO YANG SEBENAR!!!!
sial betul lah
mmg muka korg ni muka
BACKSTABBER sialan betul!!!

ok
sambung lagi
si katik ni mmg byk dh buat hal sepanjang aku blajar kat KPTM ni
sumpah
byk gila buat hal
dgn balak2 nya
dgn curang nya
dgn balak2 nya
dgn curang nya

kiranya dia ni pun kaki menggatal jugak
muka mmg ada gaya lah
lelaki sampai berdosa pandang dia DUA kali
but
agak bingai disitu sbb
she's a PLAYER
PLAY-GIRL
thats all i can say 

haaa
itu je lah perkara yg mendatangkan kemuntahan dlm hari2 aku bila bersama ko DULU
soo
now aku dh tak muntah2 lagi
HAHAHAHAHAHAHA

soo
hal katik
AKU TAK HERAN SANGAT
SEBAB SI KATIK NI MEMANG BUKAN SAHABAT AKU
ko tahu ke maksud sahabat ni?
mcm tak jek?

ini semua
CUMA LAKONAN SEMATA2 DAHULU KALA
AKU MENGAKULAH JUGAK PART NI
HAHAHAHAHA

mmg aku rpat ngan korg
rapat gila DULU lah

not until aku ad kes in semester 2
sal scandal pukimak all the stuffs

amboihhhh
kemain lagi korang benci si pukimak tuh kan????????
kenal kan sape pukimak tu kan????
masa tuh mmg aku bodoh sbb gilakan pukimak tuh
tiap kali aku sebut jek nma dia

katik - eiiiii...gelilah,,tak boleh bygkan lah muka dia!!!! mcmanalah dlm class nnt kan??? eii..jgn sebut lah...eiiii...
katak - please,,,dont say anything about her....disgusting sgt!!!!!

kemain lagi menjijikan kan....
pantang sebut
tak supportive LANGSUNG!!!!
masa tu lah
aku emosi lebih kan
skarang alhamdulillah aku aman
TANPA korang berdua!
HAHAHAHAHAAHA

bila aku dh tahu yg korg mmg benci geli jijik gila dgr sal pukimak tuh
mmg aku kompem lah korg is ON MY SIDE

but
at the end of the day
boleh pulak study sesama ngan pukimak tuh??????
ehhhhhh.,,,,
dh muntah2 geli2 keluar ulat semua tuh
ko jilat telan kunyah balik apa yg korang cakap kat aku kn??????????

ini punca UTAMA kenapa aku mmg meluat nk cuba tegur korang ok
MELUAT

aku baruuuu jek tgok KEEK si katik tadi
perghhh
keluar video si katik dan katak dan pukimak study bersama2 di slh satu kedai yg menarik sgt utk aku dan aku tak pernah sampai lagi
HAHAAHAHHAAA

ade bukti yg menunjukkan korg mmg boleh makan dan jilat balik muntah korang dulu
korg marah kaw2
benci habis2 kat pukimak tuh
boleh lak study bersama???????????????????????

WHAT THE FUCK LAAAA BITCHESSSS!!!!!!????
BACKSTABBERS!!!!
BACKSTABBERS!!!!
BACKSTABBERS!!!!
BACKSTABBERS!!!!
BACKSTABBERS!!!!
BACKSTABBERS!!!!
BACKSTABBERS!!!!
BACKSTABBERS!!!!
BACKSTABBERS!!!!
BACKSTABBERS!!!!
BACKSTABBERS!!!!
BACKSTABBERS!!!!
BACKSTABBERS!!!!
BACKSTABBERS!!!!
BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!BACKSTABBERS!!!!
haaaa
panjang plak BACKSTABBERS!!!! aku ni kan
gayytoohh..!
AHAHAHAAHAA

mengapalahhh aku terlalu baik sgt dgn org yg dah terang2 takkan hargai aku?????
yg mmg langsung takkan nampak aku ni wujud???
walaupun aku ni bam bam???
mmg betullah kata org

KALAU KITA SYG ORG TU
KITA JAGA DIA
BELAI DIA
LAYAN DIA ELOK2
MMG DIA TAKKAN NAMPAK KEBAIKAN YG KITA BUAT
MMG DIA AKAN TAK ENDAH LANGSUNG TTG KITA
SBB DIA TAHU KITA TETAP ADA DGN DIA
CUMA KEMATIAN KITA JE AKAN DIA PERASAN
BETAPA KEHILANGAN SEORG KAWAN YG
BAIKKKKK PUNYA

masuk lift tekan sendrik plak
HEHEHEHE
aku tak bodoh cuma cuai memilih kawan
HAHAHAHA

now
aku dh lega dh tulis ni
harap si katak baca
sampaikan pada si katik
sampaikan pada pukimak
sbb aku pun pernah maki pukimak tu dulu dlm blog aku ni
dia buat hal yg menggangu hidup aku suatu ketika dahulu kala
masing2 dah baca
alhamdulillah
lega rasanya

at least korang dpt tahu kenapakah aku tidak lagi berusaha utk menegur korg dan sebab2 nya
aku sendri dah mengaku dlm penulisan blog aku kali ni yg aku mmg terkilan sgt sbb menyanyangi dua manusia yg salah
korg dtg dlm hidup aku kat kolej ni
for a lesson
not for a reason
semua ni akan kekal mcm ni
it will remains forever
for me
but for the future
ALLAH yg tentukan
kalau hati aku lembut aku akan bertukar!!!
tp

KALAU AKU MATI
JANGAN DATANG TENGOK MAYAT AKU
DAN MENGALIRKAN AIRMATA KESEDIHAN(konon2nya sedih lah sgt kan tgok aku mati)
SEBAB AKU TAK MAMPU DAH NAK JADI BAHU UNTUK KORANG MENGADU DOMBA
DAN TANGAN AKU PUN DAH TAK BOLEH LAP KAN AIRMATA KORANG


hati tgh marah lagi ni

p/s: semoga kejayaan dan kebahagiaan si katak dan si katik ... (doaku terputus mcm tu je, sbb? paham2 lah kan... aku ada hati dan perasaan... aku manusia biasa)


BACKSTABBERS!!!!

No comments:

Post a Comment

bedal jew apew2 labu,,labi pun nak usha gak nieyh...hoho