28 October 2015

Vape Fest at Ruang USJ 6, Subang Jaya

kan gua dah cakap gua,,,
"havoc, havoc,, ehh havoc,havoc,ehh"
budak subang jaya memang ada gaya, mcm hari2, hari raya

aku budak KJ skrg..
hahaha..
bru dpt kerja area subang parade..
alhamdullillah, hidup kembali teratur..

almost byk kali nk kantoi ngan boss sbb bukak fb
now aku sibuk bukak blog je..
dia xlah mahir sgt sal blogging..kottt....

ok..malas nk ngarut pepanjang

aku slah sorg vapers kat Malaysia neh..
bru2 ni ada event kat RUANG USJ6
sungguh seronok
and dpat first runner up utk cloud chaser competition!
good and nice one for the first timer!!!
weee~~!!!!

got to go
muaahh!

xoxoxo
 
 

24 October 2015

sarang lelabah

berdirinya aku di pagi ini
bukan sbb nak berdiri
tapi kena kuatkan iman dan semangat
utk bekerja full-day
hari Sabtu
nice kan?............... sangat...

tak byk pn nk ctew kat sini
yelah
baru je mulakan hidup yg semmgnya perit suka duka neh

malas nak wat breakdown utk permasalahan aku
ada dr segi mentally
emotionally
financially
......
wat noktah je lah..
anggap dugaan tu sbb
Allah sayang
sudah... kan

pasal sarang lelabah neh
mmg lama dah tak update blog sbb umah xda wifi
nk guna hp mcm nauzubillah bapak ssh seyh
sooo....
keep my hands and mouth shut lah

ni pn xleh lama..
boss dah dtg

xoxoxo