19 January 2016

my birthday boy !!! i love you !!!





hai sayang,
selamat ulang tahun sayang..


sudah tua, kamu sudah tua,
hahaha,
post ni khas untuk kau,
Lan yang aku sayang selamanya



maafkan aku sebab lama xketemu,
maafkan aku sebab terlalu sibuk dengan dunia,
maafkan aku kerna tidak berkongsi cerita,
maafkan aku kerna sifat terasing jauh dari pandangan mata kita,
zahirnya seperti hilang,
batinnya tetap ada


aku tetap sayang ko untuk selamanya,
semoga Allah memanjangkan umur kamu sayang,
semoga lancar segala perancangan yang telah dirangka untuk tahun ini,
bertemu jodoh, harap gitahu lah yewww... =)


as at today,
19th January 2016,
enjoy your day,
cherish the moments, feel the thunder,
eat whatever you want, don't think about diet lah today! HAHA
kick whoever you hate(HAHA pls don't)
love whoever you must,
give the best hugs to your kids and friends,
smile until your eyes looks like a crescent moon upside down,
laughs until you faint,
farts loudly(HAHAHAHA pls do)
kiss your mom for me, miss her much =')
walk like a queen, run like a bee!
speak your heart, pastikan apa yg dikata tu dari hati =)
love yourself sayang,
drive safe(always!)


be blessed,
I love you


xoxoxo


 
 

No comments:

Post a Comment

bedal jew apew2 labu,,labi pun nak usha gak nieyh...hoho